antenna

2 kids, 1 hond, 1 scheiding, 1 (jongere) man, 1 huis, 1 job en veel chaos

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Friday, August 06, 2004
 
Terug
Eindelijk terug van weggeweest. La douce France... heerlijk. De chambres d'hôtes plezant. We hadden onze eerste stop in Aizier. Aan de oever van de Seine. En regelmatig zagen we enorme vrachtschepen voorbij varen. Machtig zicht om zo ineens in je idyllische landschap een zeereus te zien.
We hebben een pak kuststeden bezocht. Honfleur krijgt stipnotering. Het mondaine Deauville is een serieuze tegenvaller. Maar het nabije Houlgate viel dan weer wél mee. Of Dieppe.
Heel leuk was 's avonds aan tafel. Londenaren, Duitsers, Fransmannen.. en wij Vlamingen maar switchen hé. Ja-haaaa, dan voel je je fel zunne met je talenkennis.

2 dagen later trokken we terug hogerop. Naar de baai van de Somme. We vonden een allerschattigst chambres d'hôtes in Le Crotoy op 20 m van de baai. We zagen de zon ondergaan, de maan opkomen, en de baai vollopen.

En altijd in het gezelschap van doggie Tox die zich geweldig heeft gedragen. Het kruisen van andere honden verliep al wat beter. Maar we hebben de truc gevonden, kruist hij een loslopende hond.. no prob. Mag hij ff snuffelen, ook niks aan de hand. Dus als je daar wat mee speelt, heb je alles min of meer onder controle.

Ook aardig meegenomen; heel veel mensen beginnen te babbelen tegen je. 'Of het een Briard is'. Neen, 't is een picard en hupsa.. babbelbabbelbabbel.

En nu zit ik nog wat in de naweeën van die mini-relaxatie. Ik vind dat voltijds werken er toch een beetje teveel aan worden.