antenna

2 kids, 1 hond, 1 scheiding, 1 (jongere) man, 1 huis, 1 job en veel chaos

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Monday, August 16, 2004
 
Honds
Zaterdagochtend om 6.45u (!!!) opgestaan om richting habay la neuve te trekken (buurt Arlon). Voor nikd mindeer dan een tentoonstellingswedstrijd speciaal voor Picardische herdershonden. Vorig jaar had onze 'kleine' de 2de prijs in zijn juniorenklas (voor reuen).
Dit jaar zat hij als 2-jarige in de 'open klas voor reuren'. Hij moest opknokken tegen échte kampioenen. Maw: de eerste 4 prijzen waren voor die kampioenen.
Maaaaaaar zijn rapport is veelbelovend (jajajaj). Vorig jaar kreeg hij als algemene kwotering TB (= Trés Bien' mee. Dit jaar stond er te EXC/UIt (= excellent/uitstekend) te lezen.

We hebben ook 2 aanvragen tot 'zaadlozing' gekregen. Echt waar. Je staat dus te kijken naar de piste en ineens vraagt een geïnteresseerde fokker je dat. Den Tox zijn stamboom is met name zéééér indrukwekkend. Vooral zijn vader blijkt zeer gerenommeerd te zijn binnen het fokkersmilieu. (Ja, je leert wat bij hoor op zo'n bijeenkomst).

Die aanvragen komen uit Duitsland (mjamja), en eentje uit (we denken) België (maar die mevrouw lag ons niet zo erg).
De allersympatiekste commentaar kwam van een superenthousiaste mevrouw-fokker uit de Bourgogne-streek. We hebben haar kaartje en we zijn vree welkom. We hebben al gecheckt naar chambres d'hôtes in haar buurt.