antenna

2 kids, 1 hond, 1 scheiding, 1 (jongere) man, 1 huis, 1 job en veel chaos

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Monday, November 10, 2008
 
Met stijgende verbazing en met het roodste schaamrood all over my face stel ik vast dat al geruime tijd niet heb geblogt. De enige geldige en tevens superflauwe reden is : té veel werk en met vanalles en nog wat bezig. Zoals naar Jordanië moegen gaan voor een reportage. Stel u heeft wegens de dalende koopkracht, beurscrashes, aandelenverlies en etcetera etcetera etcetera het budget om één reis te doen in 2009. Laat het dan aub Jordanië zijn. U zal het zich niet beklagen. Relaxen in badplaats Aqaba aan de Rode Zee os het overvliegen al waard. Zelfs nu is het er 27 graden. Maar de lekkere verfrissende bries houdt het gezellig. De hotels zijn super. verder zijn er toplocaties om te gaan bezoeken.
1) Oude woestijnstad Petra is een van de 7 wereldwonders. De gidsen zeggen het tweede en ik geloof dat.
2) Woestijntrippen in en rond wadi Rum. Die landschappen zijn onbetaalbaar. De gloed van de ondergaande zon maakt je sprakeloos.
3) Jerash

In tegenstelling tot andere Arabische landen heerst hier (nog) rust. Geen jengelende tv's of radio's; Ook gen agressieve verkopers. Heerlijk. de mensen (m/v) zijn er mooi. Jonge gasten zetten hun ogen wat zwarter in de kohl waardoor hun ogen nog mooier uitkomen. Ik heb me vaak betrapt op staren.
Afijn. Ik raak niet uitgepraat over dat land. Zodra ik kan, vertrek ik opnieuw.

Labels: , , ,