antenna

2 kids, 1 hond, 1 scheiding, 1 (jongere) man, 1 huis, 1 job en veel chaos

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Wednesday, September 10, 2008
 
Wendy in Terzake
Wie besliste dat Wendy Van Wanten een topic moest zijn in Terzake? Er zijn genoeg luchtige kanalen om haar daar een platform aan te bieden. Volt, Phara? Laatste Show,...
En als je ze dan uitnodigt in Terzake moet je ze net zo straf aanpakken als bij de àndere gasten. Dit keer bleef het bij softjes gekabbel en geneuzel. De twee journalisten van dienst moesten zich inhouden. Dat zag je zo. Wendy/Iris struikelde zo over haar woorden dat het gênant werd.
Ik versta het niet. Je zorgt al jààààren voor voldoende feed aan de deskundige pers. Ze heeft ons haar liefdesverhaal tot ten treure laten meebeleven. En plots keerde het tij. Heel toevallig dat het gebeurde toen Franske zich steeds meer begon te manifesteren. In no time kreeg ze de goegemeente tegen haar. Met absoluut dieptepunt haar eigen volwassen zoon Dylan in dag Allemaal.
En Franske is geen manager, zeker geen goede raadgever. Hij had de volwassenheid moeten hebben om de luwte te gaan opzoeken. En de brokken stilletjes te lijmen. Hij krijgt de prijs van meest onhandige kluns. Hij vertelt domme dingen. Zoals ooit eens op te marken dat ze nog jaren in luxe kunnen leven. Moet je vooral niet doen in België.
En als toppunt gaat ze de hele De Persgroep aanklagen. Tsss. Heeft ze al eens rustig nagedacht waar die persgroep zijn poot in heeft? Musicals, radio, tv, film, evenmentjes,... Had ze niet moeten doen.

Labels: , ,